Verzending & Bezorging

Betaling

BudgetDisplay biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan. Betaling kan via Ideal, BankMister Cash, Credit Card of op rekening. Op rekening betalen is altijd in overleg met elkaar. Nadat u besteld heeft ontvangt u een orderbevestiging per mail. U kunt ook de betaling doen aan de hand van de orderbevestiging. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden neem dan even contact met ons op.

Verzendkosten

Tijdens het bestelproces ziet u de verzendkosten staan welke in rekening worden gebracht voor Nederland en Belgiƫ. Overige landen is in overleg en hiervoor volgt altijd een offerte zodat u en wij weten waar wij aan toe zijn.

De vervoerder kan dan afleveren tot 21.00 uur de eerstvolgende werkdag. Indien u kiest voor een "next day garantie zending" weet u zeker dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij ons op locatie in Zwaag.

Bezorging

Uw bestelling wordt geproduceerd en zorgvuldig verpakt en verzendklaar gemaakt. UPS en PostNL verzorgen voor ons de leveringen. Zeer betrouwbare partners zo is gebleken in de afgelopen 19 jaar. Orders die voor 15.00 uur geplaatst zijn worden, indien u kiest voor een spoedlevering, dezelfde dag nog geproduceerd en verstuurd. Besteld na 15.00 uur?  Mail ons dan zodat wij samen naar een oplossing kunnen kijken.